muzica-pentru-fiecare-moment

Nimic nu misca inima mai tare decat muzica. Este foarte important sa alegi melodiile care vor accentua cea mai importanta zi din viata ta.

Shakespeare a scris, “Daca muzica este hrana dragostei, danseaza “, si nicaieri nu este mai bine realizat acest sentiment decat la o nunta. Din momentul in care primul invitat este la locul lui pana cand ultima persoana paraseste ringul de dans, muzica umple ziua. Daca te gandesti bine, poti seta ritmul pentru eveniment, sporind emotia din timpul ceremoniei de celebrare si inspiratia jubileaza pana la receptie.

Marele lucru la o nunta este ca poti selecta un tip de muzica sau o combinatie atata timp cat acesta reflecta atmosfera pe care doriti sa creati, precum si propriul stil personal. Iar DJ-ul de nunta de de aur pentru ca totul sa fie complet si de vis.

Cand s-a casatorit cu Marius in 2002, Mirela a vrut muzica fidela radacinile ei din Moldova. “Am angajat o trupa de trei persoane moldovene get beget pentru a canta in timpul petrecerii“, spune ea. Ea a cerut, de asemenea, DJ-ului sa puna melodii moldovenesti la receptie. “Tatal meu si eu am dansat de a doua zi nu putem sa ne miscam picioarele. Am fost fericita ca am contractat echipa Trendy DJ” , spune Mirela.

Ganditi-va la melodii sau genuri care au fost importante in viata voastra”, spune Alex, DJ in echipa Trendy DJ, care ii ajuta pe oameni sa aleaga muzica pentru ceremonia de nunta lor. “Eu intreb mereu ce pasiuni au, ma uit sa vad ce fel de cupluri sunt, care este varsta media a invitatilor, ce fel de oameni sunt“, spune Alex. De exemplu, exista un cantec anume pe care tatal tau ti-l canta cand erai copil? Ce tip de muzica s-a ascultat in casa ta in timp ce ai crescut? Tu si logodnicul tau aveti o melodie speciala? “Apoi, folosim raspunsurile la aceste intrebari, ca puncte de plecare pentru a crea o petrecere asa cum va doriti“, spune orice DJ din echipa Trendy DJ.

0
Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    © 2017 Trendy Sound
    .