In luna ianuarie cam bate vantul printre nunti, petreceri, cununii. E luna noastra de vacanta. Adica un botez, doua si cateva concerte nu prea se pun. La cat am muncit in luna decembrie, acum 3, 4 petrec
eri par asa, un mocaccino pe o terasa insorita. Ca si asa afara tot parca e primavara. Ne vine sa toarcem la soare de parca suntem niste motan lenesi. Ocazie cu care am si descoperit un jurnal de motan. Mikado. Mai sa fie, pisicul scrie? Iaca da, si si-a facut jurnal. Si are asa o voce din aia, cam cum avem noi dupa petreceri.

Motanul asta e de-al nostru, pare lenes, dar nu e. sa credeti voi ca e asa de lenes cum vi se arata in jurnal. Mizica de chillout? Sa crezi tu? Aseara a zbantuit cu noi pe rock alternativ de ii sareau mustatile cat colo.  Acum normal ca e lenes si are voce asa mai groasa. De la fumul de tigara i se trage. Nici noi nu fumam, dar avem dimineata voci de parca am fumat 5 pachete deodata.

Uite-te pe blogul motanului. Aici. Zi tu, ti se pare ca e lenes? Crede-ma, doar ti se pare. Motanul asta sigur aseara a fost DJ pe la vreo petrecere. Asa zice si nevasta-mea: esti un lenes! Dormi toata ziua! Da, da, mda, sigur, iham. Si azi noapte crezi ca singura mea grija era sa nu cad din pat? Sau sa trag de perna?   Watch this!  E cu smecherie.

0
Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    © 2017 Trendy Sound
    .