William si Kate au invatat sa foloseasca platanele de la celebrul lor unchi, Gary, in vila lor din Spania inainte de a continua turneul lor din Australia unde au vizitat un centru de tineret din Adelaide.

Ducele si-a dorit de cand era mic sa fie DJ iar acum i s-a implinit dorinta si au luat o lectie de mixat astfel incat sa poata pune muzica pentru tinerii din Adelaide care au fost teribil de entuziasmati. Desi la inceput William nu parea foarte entuziasmat si ii tot spunea sotiei sale ca este vina ei, pana la urma s-a dovedit ca ii place foarte mult sa puna muzica. Ducesa a declarat ca “William are mult mai multa experienta decat mine pentru ca el facea asta si cand era mic”.

In Adelaide a fost prezent si DJ-ul Shane Peterer care l-a invatat si el pe Duce sa mixeze melodii si au mixat impreuna o melodie numita Gourmet, creata de un muzician local din Australia.
Totusi, Shane a declarat ca Ducesa mixeaza mult mai elegant, iar William poate sa stea linistit, inca nu trebuie sa renunte la slujba sa pentru a deveni DJ. Totusi, Kate ar putea fi un DJ foarte bun.

Kate Midleton a spus ca ei ii place muzica rock’n’roll si R’n’B, iar William a zis ca nu este un mare fan heavy metal, desi i-ar placea.

0
Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    © 2017 Trendy Sound
    .