De curand echipa Trendy a facut scenotehnica pentru evenimentul Style & Nature. Elements. Pentru a doua oara deja, dupa evenimentul de anul trecut. Un element unic, o expozitie de moda si arta. Acolo unde Maria Andrei, directorul artistic al evenimentului a reusit sa faca ceea ce putini directori artistici pot face. A reunit aproximativ 40 de artisti si le-a expus operele de arta intr-o minunata expozitie ce a avut loc la Palatul Ghika.

Am pus lumini, schele si plasma pentru Dumitru Prunariu, Ioan Bolborea, Ioan Nemtoi, Andreea Raducan, Nicolae Moldovan. Dar am vazut acolo si obiecte de arta care m-au fascinat. O rochie din flori, o alta din hartie, tablouri din pasta de dinti, colaje fenomenale, nu mai spun de rochii si accesorii magnifice. Iar Momo, dansatorul exotic a fost deliciul serii evident. Bine, mie mi-au placut foarte mult coloratele muffins.

Prezenta Dove, partenerul Style & Nature, a fost una deosebita. Rochia Dove a fost una dintre cele mai admirate piese ale expozitiei, fiind realizata din aproximativ 1000 de flori naturale de bumbac, cusute manual. Conceptul rochiei a fost semnat de Maria Andrei, directorul artistic al evenimentului si reflecta viziunea Dove asupra frumusetii.

Cu fiecare an ce trece, acest eveniment devine tot mai frumos, mai dragut si intersant, mai plin de oameni frumosi de suflet! Abia astept sa vina si cel de anul urmator.

0
Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    © 2017 Trendy Sound
    .