Povestea Noastra

De la muzica ambientala cu care ne-a intampinat si pana la dansul mirilor si ultima melodie de plecat acasa, TrendyDJ a fost minunat. Ca sa nu mai spun ca oaspetii nostri au fost innebuniti pe ringul de dans. Ne-am simtit norocosi sa avem astfel de profesionisti la nunta noastra.  Totul a mers perfect.

Sorana si Dragos

DSC_2839-Edit-1024x681(pp_w980_h651)

I-am vazut prima data pe baietii TrendyDJ la o nunta. Le-am cerut numarul de telefon pentru ca stiam ca urmeaza si nunta noastra. Apoi au devenit furnizorii nostri preferati. DJ-ul nostru a fost Alin si a fost clar cel mai bun pe care il puteam gasi. A fost prompt si profesionist, a tinut minte melodia noastra preferata si chiar daca noi am uitat sa o trecem in playlist, ne-a pus melodia exact atunci cand chiar simteam nevoia sa o ascultam.

Raluca si Tudor

DSC_2839-Edit-1024x681(pp_w980_h651)

Colaborarea cu echipa Trendy dateaza de multi ani si s-a dovedit nu doar fructuoasa, dar si eficienta pe mai multe planuri. Oferind sfaturi si solutii de inbunatatire, consultanta lor ne-a ajutat sa evoluam in evenimentele realizate. Profesionalism, flexibilitate si atitudine pozitiva fiind valorile cheie ale baietilor Trendy

Andrei, Compania 7

DSC_2839-Edit-1024x681(pp_w980_h651)

TrendyDJ imi este un colaborator de baza. Mi-am dorit sa lucrez cu ei pentru ca imi doresc parteneri deschisi rezolvarii unei potentiale situatii delicate, care sa respecte gusturile muzicale ale clientilor, dar si sa stie sa ,,citeasca” preferintele invitatilor, pe loc. . Care sa fie seriosi, care sa-si iubeasca meseria si care sa aiba o atitudine pozitiva. Keep up the good work!

Andrada Sas – The Wedding Styler

DSC_2839-Edit-1024x681(pp_w980_h651)

Am avut ocazia sa lucrez cu multi oameni la viata mea, unii mai dificili, altii normali. Am intalnit diferite caractere si tot felul de situatii.

Pot spune ca nimic n-ar fi trebuit sa ma mai surprinda. Si totusi, am avut placuta surpriza sa-l intalnesc pe Alex si sa descopar in foarte scurt timp un profesionist care se gandeste in primul rand la mine ca si client si la nevoile mele si depune un efort considerabil pentru a construi o relatie pe termen lung cu clientii sai.

Daca la asta mai adaug si faptul ca echipamentele sunt top of the line iar modul de livrare, montare, amplasare, este exact asa cum imi doresc, obtii un mix perfect pentru o colaborare principiala si de valoare. Asa, pe gustul meu 🙂

Vlad, Trupa Time Out

DSC_2839-Edit-1024x681(pp_w980_h651)
© 2017 Trendy Sound
.