Evenimentele unice incep cu o viziune dinamica. Inchirierea ecranului cu LED este una dintre marile trenduri cu cel mai rapid impact in industria evenimentelor.
Inovatii si creatii proiectate in interior sau in aer liber, duc evenimentul tau la nivelul urmator.
Poti inchiria ecranul cu led pentru concerte, lansari sau prezentari de produse, spectacole comerciale, evenimente corporate sau intalniri, dar si la emisiuni de televiziune.
Integrarea ecranului cu Led in proiectele tale te ajuta sa creezi un spectacol de la inceput si pana la final prin asigurarea proiectiilor de inalta calitate high resolution.
Ecranul cu Led oferă o imagine clară, stabilă, excelentă pentru semnalizarea digitală la show-uri și conferințe. Afișajul pe ecranul LED reprezintă o soluție elegantă pentru înregistrarea evenimentului. Afișaje Ultra HD atrag mai mulți spectatori la eveniment.

Cu o concurență crescândă în ceea ce privește crestivitatea evenimentelor, planificatorii de evenimente pentru evenimente sportive, evenimente speciale, târguri și festivaluri se luptă deseori să se detaseze si sa faca lucruri speciale. Acum există un nou mod de a planifica evenimentele, coordonatorii utilizeaza ecrane cu LED-uri mari și o nouă tehnică de marketing numită “narrowcasting”.

Narrowcasting este abilitatea de a ajunge la un grup concentrat de consumatori într-un mediu controlat . Acest lucru este foarte diferit de “difuzarea tv”. Iată de ce. La domiciliu, atunci când apare o reclama pe ecranul televizorului vrei sa te ridici și sa iei ceva de băut sau sa mânci. Exact opusul se intampla la un eveniment. Când o pauză are loc la un eveniment live, este “prime-time” pentru sponsor, pentru prezentarea lucrurilor importante. Aceasta este ocazia ta de a avea o recunoaștere uriașă pentru intensificarea și transformarea acestui eveniment într-un eveniment pe care oamenii îl vor urmări si in anii următori.

Suna la 0724 516 008 pentru o consultare gratuită dimensiunile potrivite evenimentului tau.

0
Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    © 2017 Trendy Sound
    .