botezul-este-un-soi-de-nunta-mai-mica

Felicitari! Tocmai ce ai nascut si bebelusul tau a facut primii pasi in viata. Acum trebuie sa te gandesti la botez. Prima impartasanie a copilului tau este foarte importanta. Este momentului lui unic si al tau la fel. Rudele si prietenii vor veni sa il vada, ursitoarele ii vor prevesti o viata lunga si frumoasa.

Este un punct de reper in viata copilului tau si trebuie sa o iei ca atare. O sarbatoare speciala in viata lui si nu poti da gres. Ai doar nevoie de cateva sfaturi, iar echipa Trendy DJ stie tot ce e mai bine.

Inainte de a incepe planificarile, cea mai buna idee este sa verifici la biserica disponibilitatea. Apoi sa alegi restaurantul. In rest, e ca un soi de nunta mai mica, tot cam aceleasi lucruri si de organizat, dar mai sunt si altele de care trebuie sa tii cont.

Poti alege o receptie simpla, o masa de pranz la un local, hotel, restaurant, loc de intalnire sau o casa, in functie de numarul invitatilor. Apoi alegi un DJ bun. Trendy DJ este cel mai bun si stie sa puna muzica asa incat sa iti fe si tie pe plac, dar si copiiilor care se vor invarti invariabil pe acolo. De obicei, petrecerea incepe un jur de ora 15.00, iar la biserica te duci cam pe la ora 12.00 – 13.00.

Este foarte important si fotograful. O imagine spune cat o mie de cuvinte si copilul tau se va bucura in viitor cand va vedea poze de calitate cu el cand era mic. In plus, si tu, cand va pleca la facultate…cu astea vei ramane pana vine el in vizita.

Tine minte ca este petrecerea unui copil si el este in centrul atentiei. Ii vei invita pe toti prietenii si rudele care au copii. Copiii aduc noroc in general.

Inainte de tot, cam imediat dupa ce ai nascut, trebuie sa trimiti invitatiile pentru botez. Apoi la restaurant, trebuie sa decorezi astfel incat sa se vada ca este petrecerea unui copil. Baloane, jucarii, confetti in forma de stele, dar si cruciulite si porumbei. Totul trebuie sa fie unitar si elegant.

Poti alege o masa stil bufet, sau poti sa ii asezi pe invitati la masa si ospatarii sa se ocupe de tot. Sa nu uiti sa faci si o masa pentru copii. Este mult mai frumos sa ii lasi separat. Ar mai putea fi o idee sa angajezi o bona. O educatoare care sa stea cu copiii si sa faca diverse actiuni cu ei. Astfel incat sa I lase si pe parinti sa se distreze.

Cand ai pe cineva care sa se ocupe de copii e mult mai simplu. DJ-ul le poate pune muzca specifica, iar un artist poate sa se joace cu ei diferite jocuri. Totul sub supravegherea atenta a unei educatoare care eventual le poate citi povesti.

0
Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    © 2017 Trendy Sound
    .