Ecran LED evenimente – inchiriaza un panou led

Serviciu de închirere Led Screen/ închiriere panouri led pentru conferințe și evenimente de afaceri

Ce e un led screen?

 • Asamblare rapidă și simplă
 • Transport ușor și rapid
 • Video și imagini de înaltă calitate

Când vrei să fii in trend și să ai cele mai tari gadgeturi la evenimentul tău, caută ecran led de închiriat pentru evenimentul pe care îl organizezi. TrendySound îți poate închiria un astfel de ecran led. Aceasta este cea mai nouă, căutată și modernă modalitate de a distribui imagini, filme de prezentare/ promovare sau orice alte lucruri pe care vrei să le arăți publicului tău.

Accesorizat la evenimentele de înalta calitate și tehnologie TrendySound are capacitatea tehnică de a realiza programe video profesionale pentru a crea o ambianță plăcută in ton cu evenimentul. De asemenea, poate face transmisie live sau streaming pe aceste ecrane led.

Urmează un eveniment important și vrei să închiriezi un ecran cu led?

Închiriere panouri led – Ecrane pentru evenimente, targuri și conferințe

Fiecare eveniment merită să aibă o notă de viață și să fie unic. Poți face ca acest lucru să fie posibil prin închiriere panouri led de ultimă generație!

Găzduirea unui eveniment presupune mult mai mult decât a avea un loc minunat și a invita oaspeții potriviți să facă parte din ziua ta cea mare. Organizarea evenimentului trebuie să aibă în considerare o pregătire mai atentă dacă este vorba despre un eveniment de afaceri, deoarece necesită crearea mediu cât mai potrivit acestui tip de întâlnire. În timp ce fiecare oaspete se va concentra mult pe tema seminarului, a conferinței sau a întâlnirii anuale, este crucial să le atragi atenția și printr-un spațiu atent organizat.

Transformarea unei săli goale sau a unui spațiu deschis pentru a fi demn de un eveniment este unul dintre cele mai provocatoare aspecte ale oricărui eveniment. Acest lucru se datorează faptului că implică să faci totul bine și să găsești soluțiile audio-vizuale perfecte, care să impresioneze publicul. Când te gândești la sistemele pe care trebuie să le ai, nu ai cum să treci cu vederea practicitatea închirierii unui panou led. Aceasta soluție avansată de afișare este obligatorie, mai ales avand în vedere numeroasele avantaje pe care le oferă.

inchiriere ecran led evenimente

Beneficiile închirierii unui ecran led/panou led pentru evenimente de la TrendySound

Compania noastră se ocupă cu închiriere panouri led de calitate ce pot fi utilizate pentru mai multe tipuri de evenimente.

 • Ușoare și ușor de gestionat

Ecranele led de la TrendySound au o greutate mică și sunt ușor de gestionat.

 • Mecanism de asamblare rapidă

Ecranele de închiriat trebuie montate și demontate ușor, rapid și de multe ori. Este important ca mecanismele lor să fie fiabile și să nu se rupă după mai multe sesiuni de asamblare. Sistemele de fixare rapidă utilizare de TrendySound sunt concepute pentru a rezista la mii de sesiuni de asamblare și dezasamblare continua fără uzură semnificativă.

 • Ușor de transportat
 • TrendySound îți oferă transport, montare și demontare pe toată durata evenimentului
 • Nu știi care sunt dimensiunile ideale? Te ajutăm noi!

Pe scurt, oferim transport, montare și demontare plus asistență pe toată durata evenimentului pentru orice ecran led închiriat. Nu știi care sunt dimensiunile ideale pentru ecranul led? Îți oferim consultanță pentru a stabili care sunt dimensiunile potrivite pentru evenimentul tău. Apelează la serviciul de închiriere panouri led!

Pentru ce tip de evenimente pot fi utile ecranele LED?

Poți să apelezi la servicii de închiriere panouri led pentru evenimente corporate precum conferințe, promovare brand, lansări de produs, parteneri, activări și promoții sau:

 • Concerte
 • Festivaluri
 • Târguri
 • Difuzare de filme sau afisaje mari
 • Panouri sponsori, prezentare jocuri
 • Evenimente private
 • Tabele de marcaj

Urmeaza un eveniment important și vrei să închiriezi un ecran cu led?

Cu ce te ajută mai exact un panou led

Descoperă care sunt beneficiile pe care ți le poate oferi serviciul de închiriere panouri led, care este performanța acestora și de ce te ajută la evenimente organizate într-un mod profesionist:

Ecranele sau panourile led publicitare lansează instantaneu conținut

Zilele în care era suficient să ai tiparite bannere și să le plasezi strategic în locul de desfășurare a evenimentului pentru a răspândi un mesaj au dispărut de mult. În schimb, așteptarea publicului modern este să li se livreze conținut potrivit la momentul potrivit.

Panoul/ecranul led poate face acest lucru posibil, deoarece îți oferă puterea de a adapta conținutul pe care îl furnizează la un anumit moment. Conexiunile Wireless sau prin cablu pentru aceste sisteme vizuale o fac și mai bună, deoarece conținutul este eliberat instantaneu printr-un click.

Există o mare flexibilitate cu privire la modul în care pot fi instalate ecranele led

Nimic nu este mai bun decât să ai un loc de evenimente personalizat, care să ofere un spațiu prietenos și confortabil tuturor participanților. În funcție de modul în care va fi configurată scena și de aranjamentele afișajului, pot fi instalate cu ușurință ecrane cu led-uri pentru a se potrivi cerințelor.

Acest lucru înseamnă că, indiferent dacă se dorește un afișaj uriaș care este amplasat central sau ecrane de dimensiuni medii răspândite pe tot spațiul, nimic nu este imposibil. Diferite monitoare pot fi, de asemenea, sincronizate cu ușurință pentru a crea un afișaj remarcabil, care va afișa mesajul într-o manieră interesantă.

Ecranele led creează efecte vizuale puternice

Superioritatea ecranelor cu led este că oferă afisaje luminoase și dinamice pe care oamenii le vor observa instantaneu cand intră în sală. Deoarece oferă imagini clare fără distorsiuni, aceste ecrane oferă o imagine de calitate chiar și în camere bine iluminate și în zone exterioare. Acest lucru le face imposibil de ignorat și de mare impact într-un eveniment, deoarece vor atrage garantat atenția publicului. Prin urmare, sunt o modalitate excelentă de a adăuga acel ceva unui eveniment fără prea mult efort.

inchiriere ecran led
inchiriere ecran led
inchiriere ecran led
inchiriere ecran led
inchiriere ecran led
inchiriere ecran led
inchiriere ecran led
inchiriere ecran led
inchiriere ecran led
inchiriere ecran led
inchiriere ecran led
inchiriere ecran led
inchiriere ecran led
inchiriere ecran led
inchiriere ecran led
inchiriere ecran led

Închiriere ecran led scenă

Oferim servicii de închiriere ecran led pentru scenă atunci când este vorba despre un concert sau orice alt tip de eveniment care presupune sustinerea unor discursuri sau a unor prezentări.

Închiriere ecran led indoor

Majoritatea ecranelor led pe care ți le putem închiria sunt destinate pentru indoor, pentru săli de conferința sau pentru săli de evenimente cum ar fi cele pentru organizarea nunților. Sunt ideale pentru a crea efecte speciale sau pentru prezentări.

Închiriere ecran led festival

În cazul festivalurilor este necesară închirierea de ecrane led de dimensiuni mari și de o calitate de necontestat. Dacă ești reprezentantul unei firme organizatoare de festivaluri și ai nevoie de o ofertă pentru închirierea unui panou led, ne poți contacta.

Închiriere ecran led reclamă

Ecranele led se pot închiria și pentru a prezenta reclame atunci când este vorba despre existența unui eveniment sau pur și simplu vrei sa te folosești de aceasta metodă pentru a putea expune mai ușor și vizibil produsele ori serviciile pe care le poți oferi.

Închiriere ecran led mare

Te putem ajuta cu închirierea de ecrane led mari, pe diferite dimensiuni, tocmai pentru a ne plia pe nevoile clienților noștri. Acestea sunt disponibile pentru a fi închiriate pentru orice tip de eveniment.

Închiriere ecran led concert

Închiriem ecrane led pentru concerte în aer liber sau în interior. Aceste panouri sunt special concepute pentru a crea efecte vizuale pentru un ambient potrivit acestui tip de eveniment. Se pot închiria pe diferite dimensiuni.

Urmeaza un eveniment important și vrei să închiriezi un ecran cu led?

De ce să alegi acest serviciu de închiriere panouri led oferit de TrendySound

Suntem o echipă cu experiență ce oferă soluții profesionale pentru orice tip de eveniment important din viața ta. Îți putem oferi calitate prin sonorizare, lumini, scenotehnică și alte accesorii pentru petreceri în București și în toată tțara. Dispunem de prețuri avantajoase și de garanția că vei beneficia doar de profesionalism, calitate și experți calificați în domeniu.

Închiriere ecran led preț

Închirierea unui ecran led presupune anumite costuri pe care trebuie să le iei în calcul în funcție de mai multe criterii. În primul rând trebuie să ții cont de tipul de ecran pe care-l dorești pentru evenimentul tău și ulterior perioada pentru care vrei să-l închiriezi. De asemenea, trebuie să iei în calcul și de ce alte echipamente și accesorii suplimentare mai ai nevoie.

Pentru mai multe detalii poți contacta echipa noastră care îți poate oferi toate detaliile despre prețurile închirierii unui panou led.

Apelează la o firmă profesionistă pentru a închiria un panou led ideal pentru evenimentul tău!

Dacă ești hotărât și vrei să apelezi la închiriere panouri led pentru ca evenimentul tău să fie organizat într-un mod profesionist, ne poți contacta completând formularul de contact, poți să ne suni la numărul de telefon 0724 516 008 sau să ne scrii pe emailul contact@trendydj.ro.

Colaborează cu o echipă dedicată închirierii de panouri/ecrane led profesionale!

inchiriere ecran led evenimente

Solicită o ofertă pentru închiriere panou led

– Contactază-ne telefonic pentru detalii: 0724 516 008

© 2017 Trendy Sound
.