sub-zodia-mariei

Am inceput de luni cu evenimentele. La Teatrul Elisabeta de pe Bulevardul Elisabeta, se intampla numai lucruri frumoase. Asa pentru suflet. Luni am sonorizat concertul Sub Zodia Mariei al Mariei Gheorghiu. Aceasta l-a avut invitat pe Eusebiu Stefanescu ce ne-a incantat cu povestile si vocea lui frumoasa. Dar si pe Adriana Trandafir care ne-a emotionat pana la lacrimi.

“Sub zodia Mariei” a fost o poveste spusa si cantata, unde am ascultat muzica folk despre viata, despre iubire, despre Regina Maria si despre Maria Tanase. Mai multe Marii care au incantat seara multor persoane.

Marti, in acelasi loc, am sonorizat spectacolul “Tara-i asta, ma!?” sustinut de Nicolae Urs. Spectacolul este intalnirea lui Caragiale cu prieteni din ultima lui vizita in tara. El se bazează pe corespondenta lui Paul Zarifopol, Dobrogeanu Gherea, Barbu Stefanescu Delavrancea, Vlahuta, pe amintiri de la Junimea cu Eminescu, Creanga, Pogor, si pe vizita lui in Ardeal, cand a zburat Aurel Vlaicu si vizitarea lui Goga in temnita la Seghedin. Iar Nicolae Urs a incercat atat de bine sa nu iasa din tiparele lui nea Iancu incat la un moment dat credeam ca a venit Caragiale din ceruri la mine pe scena.

Am inceput bine saptamana. Si continui.

0
Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    © 2017 Trendy Sound
    .