Saptamana trecuta am fost prins intr-un eveniment de exceptie. Sub deviza Natura este mereu la moda, joia trecuta la sediul Willbrook a avut loc Style And Nature Green Carpet Event. O expozitie ce a rupt gura targului prin multitudinea de exponate de exceptie care au demonstrat ca este foarte trendy sa protejezi mediul inconjurator.

Designeri vestimentari şi de accesorii, artişti, fotografi şi pictori şi-au expus creatiile la cel mai “verde” eveniment al toamnei.

Am putut admira rochii de colectie semnate de Lena Criveanu, Iulia Dima, Karmen Herscovici, Eli Laslean, Dorin Negrău, Nikos and Takis, Elena Perseil, Cristian Samfira, Florentina Stoenescu, Silvia Şerban, Vera Wang, Maria Filipescu, Sonia Argint Ionescu, Ashley Scott si Dana Savuica. Dar si pantofii Mihaelei Glavan. Kristina Dragomir a adus o colectie de palarii iar accesoriile au fost reprezentate de Ligia Stan, Simina Filat, Stephan Pelger si Porphyras.

Dar schela, o da, schela a fost si ea o lucrare de arta. Am construit doi pomi din schele, pe care am pus pari cu led si movie head-uri ce pareau a fi fructele acelor pomi. Da, o adevarata opera de arta de care sunt foarte mandru.

Pe schela in forma de pom si-au expus fotografii Remus Agatinei, Doru Amăriucăi, Edward Aninaru, Marius Bărăgan, Vali Bărbulescu, Nicu Cosniceru, Cosmin Gogu, Teodora Marin şi Mitichi. Nu am zilnic ocazia sa fac lucrari de arta din schele, dar ii multumesc Mariei Andrei ca m-a lasat sa imi vad de creativitatea mea si sa fac asta. Sincer, mi-ar placea sa fac zilnic cate o lucrare din asta, desi stiu ca este foarte greu de montat.

0
Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    © 2017 Trendy Sound
    .