O, da, subiectul meu favorit. Nu ii poate rezista tentatiei nimeni. Invitatii la nunta ta vor fi fermecati de tortul pe care toti il asteapta. Si sa iti mai spun un tips: Spune-i DJ-ului sa isi pregateasca un playlist pentru ca la asemenea torturi sa nu cumva sa uite de sonorizarea de nunta.

Charlotte
In 1886, un furnizor numit Auguste Fauchon a deschis un magazin alimentar in Place de la Madeleine, in Paris. Un secol mai tarziu, venerabilul Fauchon a venit la New York si a mai deschis un magazin. Totrul acesta este inspirat de casa Fauchon. Piscoturi care inconjoara o umplutura de mousse de zmeura, zmeura si afine, pe biscuiti moi de migdale. Mai multe fructe de padure si o ploaie marunta de zmeura pastreaza coroana pe niveluri. Ca toate cele mai bune produse de patiserie franceze, Charlotte este un tort luminis si somptuos.

Piramida de Serbet

O alta creatie frantuzeasca este si aceasta spectaculoasa prajitura cu cremă de inghetata ce face in mod necesar un aspect brusc si dramatic chiar inainte de a fi dezasamblat si servit. Fiecare fruct este  real, acoperit cu un con de nougatine comestibil si modelat din serbet racoritor.

Margarete mici si dulci

Pasta de zahar  in forma de margarete alunecă in jos pe un tort fondant acoperit. Acest efect este creat prin acoperirea nivelului de sus in intregime cu flori si plasarea a mai putine si tot mai putine pe nivelurile de jos. Alegerea margaretei, o floare clar de moda veche, ofera un design simplu, modern, un aspect aproape retro. Tortul este cu atat mai spectaculos cand sunt asezat pe un suport de tort cu picior. Alege o culoare care se potriveste cu tema nuntii tale pentru fondant.

Detalii monograma: Tortul matematic

De ce sa limitam monogramele doar la papetarie si lenjerii de pat? Aici, cu litere mari, impodobim  cireasa de pe tort intr-o forma geometrica si, puse cap la cap, cu arcuri ce se rotesc pare  a atrage  mai mult atentia ntr-un fel foarte gratios. Poti alege o monograma pe care s ao pui si pe fetele de mese, pe decoratuni, invitatii si meniuri. Apoi il rogi pe cofetar sa o adapteze pentru tort. Monogramele sunt diîn glazura regala pe hartie cerata ce permite literelor sa se intareasca pentru ca apoi sa le poti fixa pe tort.

Cosuri de fructe de padure

Inceputul verii este cel mai bun moment pentru a alege un tort ca acesta – plin cu un sortiment nou si variat de fructe de padure, cele mai bune din toate sezoanele. Coacaze rosii, zmeura, agrise, afine, capşuni, zmeura, arata foarte frumos amestecate impreuna si asezate in cosuri pe diferte niveluri. Efectul de cos-legatura a fost creat folosind o frunza supradimensionata. Tortul pe trei niveluri este sustinut de dibluri din lemn, fructele de padure sunt aranjate inainte de a se introduce diblurile, care ajuta  sa ascunzi suportul care tine tot tortul.

Tort Calico

Textura frumoasa este o sursa bogata de inspiratie pentru torturi de nunta. Puteti imbraca un tort in orice, de la un motiv elvetian punctat simplu la o dantela complicata. Aici, din doua dimensiuni de stamba imprimata dam viata unui tort cu detalii marunte sculptate de mana: flori, frunze, fructe iar culorile pastelate amintesc de aspectul stins de un sort de epocă. Tapiteria rickrack aproape adevarata se invecineaza cu clustere de fructe pe nivelul de mijloc si confera o senzatie de ceva vesel, tesut in casa. Setul de fildes fondant, capsuni si cireşe creste din tulpini de glazura regala colorata cafeniu.

Cherry – Tort de migdale

Ciresele si migdalele sunt aproape rude daca ar fi sa le luam dupa un biolog  si sunt faimos de compatibile in deserturi. Aici avem un amestec seducator intr-un tort cu trei niveluri invăluite in martipan, care este o pasta de migdale dulci  si cateva cireşe risipte. Gem de visine si unt in straturile de top acoperit cu migdale macinate.

Tort-turn de ciocolata alba

Cateva tigarete bine temperate si ondulate din ciocolata alba pot crea o cetate de trei straturi de prăjituri care sunt acoperite cu zmeura aurie.O pulbere de zahar pudra pastreaza zmeura in tema de culori.

Tort de gogosi

Sau poti sa te amuzi si sa faci gogosi la nunta ta. Cu siguranta ii vei surprinde pe petrecareti cu un turn de gogosi, după cina. Inlocuieste tortul cu acest afisaj ispititor. La acest tort s-a folosit ciocolata, capsuni, vanilie si lapte mixate pentru a se potrivi designului de nunta. Daca la cofetarie nu se fac gogosi sau nu iti plac aromele, roaga o bunica sa le faca si da-i amestecurile de glazura personalizate de tine.Asigura-te ca glazurile vor si aplatizate de hartie de briose  si ca vei avea astfel de hartie intre gogosi astfel incat acestea sa nu se lipeasca intre ele.

0
Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    © 2017 Trendy Sound
    .