boxe-la-apa

In mod normal ne deplasam cu duba, dubita sau duboiul. Dar uneori nu ne sunt suficiente si avem nevoie si de alte mijloace de transport.

De ce ingrediente ai nevoie ca să urci in aceeasi barca trei oameni si trei bucati aparatura muzicala? De calcule matematice complicate (volum, greutate, traiectorii, muchii si unghiuri), muschi bine lucrati la sala sau de ce nu, la cratita si de vaslasi priceputi. Noi n-am avut…nimic din toate cele enumerate mai sus..poate doar treaba cu cratita si muschii! Din tigaie.
Am primit in schimb o barca si niste vaslasi experimentati si cu dubla personalitate. Cu sufletul la gura am urmarit fiecare miscare de rame a vaslasului si am calculat in gand cat fac (boxe, lumini, microfoane) toate la un loc in moneda europeana, bineinteles! In caz de vreo furtuna mai naravasa. Si nu doar trei boxe am mutat, ci intreg echipamentul pentru un concert complet.
Dar totul e bine cand se termina cu happy end-ul filmelor americane! Impreuna cu echipa am ajuns cu bine la mal si cum am pus piciorul pe pamant, apoi brusc ni s-a derulat prin minte drumul pe care il vom avea de parcurs la intoarcere. Party, here we come!

0
Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    © 2017 Trendy Sound
    .